022 31-11-11
079 31-11-11

Sunati-ma inapoi

Please let us know your name.
+373
Укажите Ваш номер телефона

Evacuări auto

Evacuări auto

"TEHSERVICE" oferă rapid, ieftin și eficient, servicii non-stop de evacuare auto pe întreg teritoriul Moldovei. Vom livra automobilul, motocicleta, scuterul acvatic, ATV-ul sau orice alt vehicul din punctul "A" în punctul "B". Fiecare conducător auto se confruntă cu situații, când continuarea călătoriei devine imposibilă sau periculoasă. TEHSERVICE va livra, la preţ convenabil, automobilul Dvs. la parcare sau la autoservice.

Cum comandaţi un evacuator în Chișinău

Dacă automobilul Dvs. s-a defectat, nu Vă faceţi griji. Serviciul de asistenţă tehnică Vă va ajuta la transportarea rapidă şi la preţ convenabil a automobilului Dvs. până la destinaţia dorită. Trebuie doar să telefonaţi la nr. 311111 și noi ne vom ocupa de livrarea automobilului Dvs. Costul acestor servicii este mic și accesibil tuturor. Evacuatoarele noastre sunt disponibile 24/24 ore, șapte zile pe săptămână.

Serviciul de asistenţă tehnică la drum

„TEHSERVICE“ îşi desfăşoară activitatea cu multă responsabilitate, tratează cu atenție proprietatea clienților. Comandând un evacuator al serviciului de asistenţă tehnică "TEHSERVICE", puteți fi liniștiți pentru starea autovehiculului Dvs. și să nu Vă temeți că în timpul încărcării pe evacuator, bara de protecție sau partea inferioară a mașinii va fi deteriorată sau zgâriată. Compania noastră poartă întreaga responsabilitate financiară pentru proprietatea Dvs. din momentul încărcării automobilului pe evacuator până la descărcarea sa la adresa specificată. Puteți conta oricând pe serviciul de asistență tehnică 311111. Dacă vă grăbiţi sau întârziaţi la o întâlnire importantă, dar aveţi o problemă cu automobilul Dvs., nu disperaţi. Specialiștii noștri vor ajunge la adresa indicată de Dvs. în cel mai scurt timp și Vă vor livra vehiculul în siguranță la destinaţia specificată. Fie că este vorba despre un accident sau o defecțiune – TEHSERVICE va veni în ajutor.

Prețurile pentru evacuatoarele serviciului de asistență tehnică

Principiul nostru: profitul depinde de cifra de afaceri, realizând cât mai multe comenzi și cât mai calitativ. Pe piața Republicii Moldova există și servicii de evacuare auto puţin mai ieftine, însă acestea sunt prestate de companii iresponsabile. Odată ce ați chemat evacuatorul, doriți ca automobilul Dvs. să fie livrat în siguranță la destinație, în starea în care a fost încărcat pe evacuator, fără a i se aduce daune suplimentare. Pe parcursul activității, serviciul de asistenţă tehnică 311111 a stabilit un preț optim, convenabil pentru clienți. Specialiștii noștri, instruiți profesional, vor avea grijă să rezolve problema cu care v-ați confruntat. Chemând evacuatorul la serviciul de asistență tehnică 311111, veți fi mulțumiți de calitatea muncii și de preț.

Garanţia calităţii serviciului de asistență tehnică

Automobilele moderne, echipamentele verificate, fiabile, șoferii profesioniști și cu experienţă sunt garanția calității şi prețului acceptabil al serviciilor noastre. Evacuarea auto este un domeniu care necesită experiență și abilități, de care angajații noștri dispun cu siguranţă. Dacă aveţi nevoie de un evacuator – contactați-ne, suntem bucuroși să deservim fiecare client. Pentru a specifica prețurile de comandare a evacuatorului, telefonaţi la numărul menţionat mai sus. Dispecerii serviciului de evacuare vor fi bucuroși să răspundă la întrebările Dvs. și să Vă accepte comanda. Să comandaţi un evacuator în Chișinău este foarte simplu: contactați dispecerul serviciului de asistență tehnică la numărul de telefon (022) 311111.