022 31-11-11
079 31-11-11

Sunati-ma inapoi

Please let us know your name.
+373
Укажите Ваш номер телефона

Despre Noi

Despre companie

Vine un moment când numaidecât se întâmplă aşa ceva. Probabil nu sunt oameni care nu s-au ciocnit cu o astfel de problemă măcar o dată în viaţă. Deși există întotdeauna şi norocoși. Cu părere de rău, vei afla că ești unul din aceşti norocoşi doar la sfârșitul vieții. Deci, totul este relativ și dacă s-a blocat uşa de la intrarea în casă, iar cheile sunt înăuntru, cel puțin aceasta nu înseamnă că viața se termină. Situația e neplăcută, dar fiţi de acord că există ieșire din orice situație.

Cum descuiem lacătul?

Poate de încercat pe la balcon? Dar geamurile pot fi închise, sunt scumpe şi apoi o astfel de cascadorie e periculoasă. Poate de scos uşa cu umărul? Uşa poate rămâne blocată şi, fiţi de acord, să dormi cu uşa descuiată nu e cea mai confortabilă situaţie. Rămâne doar o singură variantă: de a cere ajutor. În acest caz nu este altă alegere, trebuie chemați profesioniști în deschiderea lacătelor blocate, dar nu pe moş Ion instalatorul, căci există riscul de a repeta greşelile altora: ușă stricată, lacăt ce trebuie înlocuit, stres, timp pierdut. În cel mai rău caz, citind într-un  ziar sau pe internet un anunț modest: "Deschidem orice tip de lacăte" fără indicarea adresei prestatorului de servicii, este chemat un specialist-recidivist care va deschide uşa, dar mai apoi vor urma surprize neplăcute. Pentru astfel de situaţii există adevăraţi specialişti în meseria lor. Specialiştii companiei noastre vă vor ajuta să deschideţi orice lacăt de la safeu sau ușă, blocate întâmplător, fără a le deteriora. Dacă aţi pierdut cheia de la safeu sau s-a defectat lacătul şi nu puteţi deschide uşa, noi vom rezolva aceste probleme repede, calitativ și fără a provoca daune.

Specialiştii serviciului de asistenţă tehnică

Specialiştii noştri vor deschide lacăte de orice complexitate: deteriorând minimal lacătul – dacă acesta este defectat;  folosind șperaclul cu precauţie maximă – dacă s-a pierdut cheia; lucrând cu mult profesionalism – dacă întâmplător s-a  blocat uşa automobilului sau dacă, Doamne ferește, copilul Dvs. a  rămas blocat în mașină sau a rămas închis în apartament (în sala de baie, în odaie); ca în filme – dacă safeul este al Dumneavoastră (fără glumă). 

De asemenea, specialiștii noștri vor deschide cu ușurință:

birouri, serviete, lacăte suspendate, cătușe, ceasuri de perete, cutii sau lădiţe incrustate.

Ne lipseşte doar cheia de la inima femeii.

Compania TEHSERVICE

Angajaţii companiei sunt specialiști de o înaltă calificare, cu mare experienţă în domeniu şi dispun de tot echipamentul modern necesar.

Dacă este necesar să înlocuiți lacătul, specialiștii noștri Vă vor propune o gamă largă de lacăte produse în Rusia şi alte ţări.

Caracteristicile noastre distinctive:

- Oferim consultaţii telefonice gratuite;

- Activăm 24/24 ore;

- Garantăm calitatea lacătelor şi serviciilor oferite;

- Vă ajutăm să economisiți timp și bani;

- Vă asigurăm liniștea.

Preţurile noastre sunt convenabile, mai ales că pentru serviciile calitative oferite de echipa noastră de specialişti  veţi achita considerabil mai puţin decât în cazul în care, încercând să deschideţi de sine stătător un lacăt blocat, acesta va fi deteriorat complet. De asemenea, veţi economisi şi timp, întrucât atunci când încercaţi să deschideţi un lacăt blocat sau să-l schimbaţi de sine stătător, cheltuiţi mult timp, iar specialiștii noștri efectuează astfel de lucrări mult mai rapid.

311111 | Serviciul de asistenţă tehnică | Lucrăm 24/24 ore