022 31-11-11
079 31-11-11

Sunati-ma inapoi

Please let us know your name.
+373
Укажите Ваш номер телефона

Deschidere de lăcate

Deschiderea lacătilor

Puţini oameni au reușit să evite situaţia cunoscută, când stai în faţa unei uşi blocate şi nu ştii ce să faci. Doar unii au acest noroc. Dar dacă s-a blocat uşa de la intrarea în apartament, iar cheile sunt înăuntru, cel puțin nu înseamnă că viața se termină. Situația e neplăcută, dar există o soluţie.

Deci cum să intraţi în propriul apartament?

Poate de încercat pe la balcon? Dar geamurile pot fi închise, sunt scumpe şi apoi o astfel de cascadorie e periculoasă. Poate de scos uşa cu umărul? Uşa poate rămâne blocată şi, fiţi de acord, să dormi cu uşa descuiată nu e cea mai confortabilă situaţie. Rămâne doar o singură variantă: de a cere ajutor. În acest caz nu este altă alegere, trebuie chemați profesioniști în deschiderea lacătelor blocate, dar nu pe moş Ion instalatorul, căci există riscul de a repeta greşelile altora: ușă stricată, lacăt ce trebuie înlocuit, stres, timp pierdut. În cel mai rău caz, citind într-un  ziar sau pe internet un anunț modest: "Deschidem orice tip de lacăte" fără indicarea adresei prestatorului de servicii, este chemat un specialist-recidivist care va deschide uşa, dar mai apoi vor urma surprize neplăcute. Pentru astfel de situaţii există adevăraţi specialişti în meseria lor. Specialiştii companiei noastre vă vor ajuta să deschideţi orice lacăt de la safeu sau ușă, blocate întâmplător, fără a le deteriora.

Aţi pierdut cheia de la safeu. S-a defectat lacătul. Nu puteţi deschide uşa.

Toate aceste probleme le rezolvăm rapid, calitativ şi cu atenție.

Specialiştii serviciului de asistenţă tehnică vor descuia lacăte de orice complexitate:

- deteriorând minimal lacătul – dacă acesta este defectat; 

- folosind șperaclul cu precauţie maximă – dacă s-a pierdut cheia;

- lucrând cu mult profesionalism – dacă întâmplător s-a  blocat uşa automobilului sau dacă, Doamne ferește, copilul Dvs. a  rămas blocat în mașină sau a rămas închis în apartament (în sala de baie, în odaie);

- ca în filme – dacă safeul este al Dumneavoastră (fără glumă). 

De asemenea, specialiștii noștri vor deschide cu ușurință:

birouri, serviete, lacăte suspendate, cătușe, ceasuri de perete, cutii sau lădiţe incrustate.

Angajaţii companiei sunt specialiști de o înaltă calificare, cu mare experienţă în domeniu şi dispun de tot echipamentul modern necesar. Dacă este necesar să înlocuiți lacătul, specialiștii noștri Vă vor propune o gamă largă de lacăte produse în Rusia şi alte ţări.

Caracteristicile noastre distinctive:

- Oferim consultaţii telefonice gratuite;

- Activăm 24/24 ore;

- Garantăm calitatea lacătelor şi serviciilor oferite;

- Vă ajutăm să economisiți timp și bani.

Iar dumneavoastră veţi scăpa de grijile provocate de această problemă. Preţurile noastre Vă vor surprinde plăcut, mai ales că pentru serviciile calitative oferite de echipa noastră de specialişti  veţi achita considerabil mai puţin decât în cazul în care, încercând să deschideţi de sine stătător un lacăt blocat, acesta va fi deteriorat complet. De asemenea, veţi economisi timp, întrucât atunci când încercaţi să deschideţi un lacăt blocat sau să-l schimbaţi de sine stătător cheltuiţi mult timp, iar specialiștii noștri efectuează astfel de lucrări mult mai rapid. Fiţi precauţi! Alegeți cu atenție persoanele în care puteți avea încredere! Casa Dumneavoastră trebuie sa fie în siguranţă!